Schelpen.jpg
DSC09720a_4x3_kleiner.jpg
scan_1176.jpg
EZAmolens_9465.jpg
vlasisolatie.jpg
daken_3408.jpg
Schelpen.jpg
DSC09720a_4x3_kleiner.jpg
scan_1176.jpg
EZAmolens_9465.jpg
vlasisolatie.jpg
daken_3408.jpg

Energie VanOns

07.07.2023

Energie VanOns staat symbool voor: we doen het samen. EcoThesinge is weder­verkoper voor Energie VanOns.

logo_789x542.png

De stroom die Energie VanOns levert, wordt lokaal opgewekt door meer dan honderd noordelijke energiecoöperaties, en vanaf 2023 ook door ons met ons eerste collectieve zonnedak. Als je klant wordt bij Energie VanOns, is dit de kortste route om de stroom van ons dak rechtstreeks uit je eigen stopcontact te krijgen.

Energie VanOns biedt aantrekkelijke tarieven, maar als gezond bedrijf hebben ze ook een financiële marge nodig. Het geld blijft in de regio, waar we mooie initiatieven ondersteunen om de leefbaarheid te bevorderen. Dit gebeurt via de coöperaties. EcoThesinge ontvangt een bedrag per klant als ondersteuning.

We doen het samen, en om dat te benadrukken, bieden we speciale voordelen aan leden van coöperaties. Als je je wilt aanmelden als klant, doe dit dan via onze pagina. Alleen dan kun je als klant en als lid van de coöperatie optimaal profiteren van de voordelen. De facturering en klantenservice worden verzorgd door Energie VanOns.

Je kunt de actuele tarieven, voorwaarden die gelden voor leden van EcoThesinge en de mogelijkheid om je aan te melden hier vinden: energie.vanons.org/cooperatie/ecothesinge/