Schelpen.jpg
DSC09720a_4x3_kleiner.jpg
scan_1176.jpg
EZAmolens_9465.jpg
vlasisolatie.jpg
daken_3408.jpg
Schelpen.jpg
DSC09720a_4x3_kleiner.jpg
scan_1176.jpg
EZAmolens_9465.jpg
vlasisolatie.jpg
daken_3408.jpg

Handige links

Energieloket Groningen
Het Energieloket Groningen geeft informatie over maatregelen om je huis te verduurzamen, energiebesparing en over subsidieregelingen die daarvoor beschikbaar zijn. De informatie is waar mogelijk toegesneden op de gemeente Groningen.

Milieucentraal
Op deze website kun je informatie zoeken over allerlei onderwerpen die met milieu, energiebesparing en duurzaamheid te maken hebben. Zoek bijvoorbeeld op aardgasvrij, HR++ glas, vloerisolatie of ...
Milieu Centraal biedt onafhankelijke, betrouwbare en praktische informatie. De organisatie is niet gebonden aan commerciële belangen. Alle tips en adviezen zijn gebaseerd op (wetenschappelijk) onderzoek.

Enegiecoöperatie Ten Boer en Energiecoöperatie Noorddijk
EcoThesinge heeft nog geen eigen energieproject waaraan leden kunnen deelnemen. Wil je wel zonne-energie opwekken, maar heb je er geen geschikt dak voor, dan kun je participeren in projecten van energiecoöperaties in de buurt, zoals die in Ten Boer en Noorddijk.
logo EC Noorddijk kleur WEB.JPG ectb-logo.png

Energie VanOns
Energie VanOns is een van de groenste energieleveranciers in Nederland. De stroom die ze leveren wordt lokaal opgewekt door meer dan honderd energiecoöperaties. De winst die ze maken, geven ze terug aan de regio. Ze ondersteunen energiecoöperaties door hen een jaarlijks bedrag te geven voor elk lid dat klant is van Energie VanOns. Ook EcoThesinge is aangesloten bij Energie VanOns.
logo_klein_87x60.jpg